9,4
788 beoordelingen
Corolla-Touring-Sports-Hybrid-Dynamic_blue_330gr_1920x1080.jpg

Corolla Touring Sports Hybrid Dynamic

Nu met € 1.250,- voordeel

De Corolla Touring Sports Dynamic biedt de perfecte combinatie van ruimte, comfort en dynamiek. Daarbij zit hij boordevol slimme innovaties. Alles om ervoor te zorgen dat u ‘connected’ bent en moeiteloos elke bestemming bereikt. Daarbij rijdt u met de nieuwe generatie Hybrid tot 50% van de tijd elektrisch. Nu met € 1.250,- voordeel.

Toyota-Corolla-Touring-Sports-Hybrid-Business-Plus_interieur-blauw-1920x1080.jpg
Ontdek de voordelen van hybride rijden:
  • Tot 50% elektrisch rijden
  • Standaard automaat
  • Laag verbruik en CO₂-uitstoot
Waarom kiezen voor de Corolla Touring Sports Dynamic?

De Corolla Touring Sports Dynamic geeft u de ruimte om er met het hele gezin op uit te trekken. Hij combineert een stijlvol design en ruimtelijk interieur met dynamische rijeigenschappen. Daarbij verhoogt Toyota Safety Sense uw veiligheid onderweg met features als Adaptive Cruise Control, Lane Trace Assist en Pre-Collision System. En, ook niet onbelangrijk, de Hybrid uitvoering is schoner en bijzonder zuinig in het verbruik. Ook duurzamer op weg, zonder in te leveren aan ruimte en comfort? Kies voor de Corolla Touring Sports Dynamic.

Meer innovatie, meer rijplezier

De Toyota Corolla Touring Sports Dynamic heeft in alle opzichten oog voor zijn bestuurder en inzittenden. Zo beschikt hij over het Smart entry-systeem (bestuurders-, passagiers- en achterzijde) en hebben beide voorstoelen instelbare stoelverwarming. Standaard zijn ook Apple Carplay & Android Auto en het 8” Toyota Smart Connect infotainmentsysteem met touch- en spraakbesturing. Koppel in een handomdraai je smartphone aan het systeem en geniet van je favoriete apps.

Corolla-Touring-Sports-Hybrid-Dynamic_interior_2_1920x1080.jpg

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

Wat kunt u verwachten?
  • Direct uw inruilwaarde

  • 100% vrijblijvend

  • Vanuit officiële Toyota dealer

PL_spotlight_4_1920x1080.jpg
Private Flexlease de Corolla Touring Sports Dynamic

Nu met € 1.200 voordeel over gehele looptijd

Liever rijden voor een vast, laag maandbedrag? Ook dat kan. U rijdt de populaire Corolla Touring Sports Dynamic al vanaf € 555,- private lease per maand*. Alles is inbegrepen, u betaalt alleen nog de benzine. Kiest u voor private flexlease, dan is het contract bovendien al na een jaar maandelijks opzegbaar. Met Toyota Private Lease bent u sowieso verzekerd van de beste voorwaarden. Zo biedt het contract sowieso bescherming bij onverwacht ontslag of inkomensverlies.

Nú tot 10 jaar garantie

Bij Toyota gaan betrouwbaarheid en rijplezier al sinds jaar en dag hand in hand. En kiezen voor de Toyota Corolla Touring Sports Dynamic wordt nóg leuker, want we geven u nu tot 10 jaar garantie of tot 200.000 kilometer**. Zolang uw Corolla bij Toyota in onderhoud is, verlengen we elk jaar de garantie tot z’n 10e verjaardag. Zo bent u jarenlang verzekerd van een Corolla in topconditie.

10jaar-garantie_logo_1920x1080.jpg
Meer over 10 jaar garantie

* Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 60 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,15 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl

** Toyota biedt tot 10 jaar of 200.000 kilometer garantie voor zowel nieuwe als bestaande klanten, voor nieuwe maar ook gebruikte auto’s. Door het onderhoud uit te laten voeren door een Toyota dealer of Erkend Reparateur in Nederland kunnen we de betrouwbaarheid blijven garanderen. Vraag uw dealer naar de voorwaarden of lees de volledige voorwaarden op toyota.nl/10jaargarantie.

Actieperiode loopt van 01-05-2022 t/m 28-02-2023 (uiterste registratiedatum 30-04-2023). Actie is geldig voor zakelijke aanschaf. Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.