9,4
806 beoordelingen
toyota-corolla-cross-1920x460

Nieuwe Corolla Cross

Geniet van de reis

Prijs vanaf (Incl. BTW) € 35.495,-

Disclaimer
 • Brandstofverbruik gecomb. HYBRIDE vanaf 5,1 l/100 km

 • CO2 gecombineerd HYBRIDE vanaf 114 g/km

De genoemde waarden zijn de hoogste of laagste voor de beschikbare motoren en niet noodzakelijkerwijs representatief voor een specifieke combinatie of uitvoering. Het brandstofverbruik en de CO2 emissies worden berekend op basis van een gecombineerde cyclus, conform algemeen geldende wetgeving.

De compleet nieuwe Toyota Corolla Cross is helemaal klaar voor nu en voor de toekomst. Want dit is de nieuwe generatie SUV voor de nieuwe generatie. Voor iedereen die maximaal wil genieten van een auto met een minimale impact op de wereld om zich heen.

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

Wat kunt u verwachten?
 • Direct uw inruilwaarde

 • 100% vrijblijvend

 • Vanuit officiële Toyota dealer

Voor het avontuurlijke gezin

De Corolla Cross biedt voor elk wat wils. Als robuuste en gebruiksvriendelijke SUV is het echt de ideale gezinsauto. Perfect voor de drukte van alledag. Of de rit nu naar school gaat of dat u s ‘avonds uw dochter en vriendinnen ophaalt en thuis brengt. U bent altijd comfortabel, duurzaam, veilig en met heel veel plezier onderwe

toyota-corolla-cross-exterieur-driekwart-achter-klep-open-wit.jpg
Voor uw meest kostbare lading

Er is maar weinig zo onvoorspelbaar als een gezin. Gelukkig is de Corolla Cross op alles voorbereid. Met deze auto kunt u weer vele jaren vooruit.

Voor elk wat wils

De Corolla Cross biedt voor elk wat wils. Als robuuste en gebruiksvriendelijke SUV is het een échte gezinsauto. Perfect voor de drukte van alledag. Hij biedt meer hoofd- en beenruimte en zijn royale bagageruimte is beter bereikbaar dankzij de praktische laadhoogte en brede opening.

Ruimte voor verrassingen

Met een 60:40 deelbare achterbank maakt u in een handomdraai ruimte voor koffers, fietsen of andere grote voorwerpen die u mee wilt nemen.

toyota-corolla-cross-01.png
toyota-corolla-cross-02.png
Gemakkelijke instap

Dankzij de grote achterportieren tilt u eventueel vermoeide passagiers gemakkelijk uit de auto - zonder ze wakker te maken.

Alles kan mee

Een praktische laadhoogte en een uitzonderlijk grote bagageruimte geven u de flexibiliteit die u nodig heeft voor alle activiteiten van uw kinderen, of voor een lang weekend weg met het gezin.

toyota-corolla-cross-03.png
toyota-corolla-cross-interieur-dashboard-multimedia.jpg
Toekomstbestendige technologie

Plannen voor een lange rit? Chauffeur voor de kinderen? De Corolla Cross zit vol geavanceerde technologie om u onderweg te assisteren. Zo helpt de auto elke rit extra comfortabel en veilig te maken.

Handig voor het hele gezin

In de nieuwe Toyota Corolla Cross beschikken u en uw gezin over al het entertainment, zodat niemand zich onderweg hoeft te vervelen. Dankzij moderne connectiviteit, van cloud-navigatie met actuele verkeersinformatie tot een 10,5" multimedia display en een 12,3” instrumentarium wordt zelfs de dagelijkse rit naar school een groot plezier.

Alles onder controle

Op de Corolla Cross met zijn hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie kunt u bouwen, wat uw bestemming ook is. Veilig en prettig achter het stuur van een auto die het beste van twee werelden in zich heeft.

Alles binnen handbereik

Het middelpunt van het elegante dashboard van de Corolla Cross wordt gevormd door een nieuw 10,5" touchscreen. U kunt telefoongesprekken voeren, naar uw favoriete playlists luisteren en met een simpele klik of swipe bedient u een scala aan functies en systemen. Via Apple CarPlay kunt u zelfs een koppeling maken met uw iPhone.

toyota-corolla-cross-04.png
toyota-corolla-cross-05.png
Informatie in een oogopslag

Via het 12,3" digitale kunt u actuele rijgegevens inzien. U kunt de weergegeven informatie naar eigen inzicht aanpassen en door regelmatig de software te updaten blijft uw Corolla Cross altijd connected en klaar voor de toekomst.

Altijd opgeladen

Uw telefoon hoeft u niet met een kabel aan te sluiten om hem op te laden. Leg het toestel na het instappen onder de middenconsole om de batterij draadloos op te laden.

toyota-corolla-cross-06.png
toyota-corolla-cross-07.png
Geluid van topkwaliteit

Luister naar de favoriete playlists van al uw gezinsleden en geniet van de geluidskwaliteit van het JBL audiosysteem met zijn negen speakers, waaronder een subwoofer.

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

Wat kunt u verwachten?
 • Direct uw inruilwaarde

 • 100% vrijblijvend

 • Vanuit officiële Toyota dealer

Documentatie

Prijzen en specificaties
Prijzen en specificaties Business Editions

Occasions

Onderstaand vindt u een kleine greep uit ons totale occasionaanbod! Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

 • Tot 10 jaar
  garantie

 • Volledige
  onderhoudsbeurt

 • Hybride
  Zekerheid Controle

 • 14 dagen
  omruilgarantie

Ontdek meer over de Corolla Cross op toyota.nl

Occasions

Onderstaand vindt u een kleine greep uit ons totale occasionaanbod! Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

 • Tot 10 jaar
  garantie

 • Volledige
  onderhoudsbeurt

 • Hybride
  Zekerheid Controle

 • 14 dagen
  omruilgarantie