9,4
821 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Autoplaza

9,4

821 beoordelingen

Filter

goede service was voor de grote beurt, ging vlekkeloos, prima geholpen, vriendelijk personeel. ik kreeg netjes een telefoontje of ik toch niet een paar nieuwe voorbanden wilde omdat de profiel hoogte minimaal was.

J. Schut
27-01-2024

H. K
13-01-2024

Deskundige medewerkers Als groentjes in het aanschaffen van een auto zijn we prima geholpen door de vriendelijke en voorkomende medewerkers van Autoplaza Alkmaar

Toyota eigenaar
12-01-2024

Goede service en komen afspraken na. Binnen afgesproken tijd onderhoud uitgevoerd en gratis gewassen. Vervangen geen onderdelen als het niet echt nog is. In dit geval min ruitenwissers die na schoonmaken weer prima werkten

J. V
29-12-2023

Prima service Tevreden over de geleverde service

F. Langhorst
23-11-2023

Top zaak Nu twee jaar klant bij deze garage. Het personeel is vriendelijke en kundig en komt afspraken na. Goede communicatie. De wachtruimte mag wel wat gezelliger, als je van ver komt en dan 2 a 3 uur wachten moet ( op eigen verzoek) dan merk je dat. Beetje koud en kil in een grote ruimte.

Toyota eigenaar
23-11-2023

Zeer goed advies, kundig en ook vriendelijk Al sinds enkele jaren kom ik bij Autoplaza Alkmaar. De sfeer is altijd goed, vriendelijk en rustig. Goede adviezen en prettige sfeer. Mooi bedrijf!

Ad Lindeman
23-11-2023

Perfecte service Altijd vriendelijk en Goeie service

M. G
23-11-2023

Excellent service

G. Ccoucouvinis
17-11-2023

Goede en vakkundige begeleiding bij de keuze van een nieuwe auto. De service was uitstekend en er bleven geen vragen onbeantwoord .

Anton van Gool
09-11-2023

Onderhoud aan auto prima Onderhoud aan auto prima, wel de hele ochtend kwijt.

M. H verhoeven
08-11-2023

Goede service en heel klantvriendelijk Ik ben meer dan tevreden over de manier waarop zij met mij omgaan. Zij zijn erg klantgericht, komen hun afspraken na en communiceren vooraf helder over de te verwachten kosten.

Toyota eigenaar
03-11-2023

Zeer goede service Ik rijdt al vanaf 1976 Toyota en heb nog nooit pech gehad en wordt al sinds die tijd al jaren prima geholpen

A.J. Kinsbergen
02-11-2023

Punctueel en goede service Punctueel en goede service

Toyota eigenaar
26-10-2023

Deskundig. Goede service. Vriendelijke mensen. Ik ben erg tevreden over geleverde kwaliteit en deskundigheid. Ik word altijd vriendelijk geholpen en te woord gestaan.

R. B
13-10-2023

Fijne garage waar je graag komt. Goede service, vriendelijk personeel, komen afspraken na, fijne verkoop adviseur. Leuk was de onthulling van de nieuwe auto. Nooit eerder meegemaakt. Een klein feestje. Voegt wel iets toe.

B. Kesseler
25-08-2023

goede service betrouwbaar

A.S.M. D
20-07-2023

De leveringstijd van de auto is 8 maanden lang en de accessoires zijn nog niet tot nu toe gemonteerd, geen duidelijkheid over de leveringsdatum. De verkoper had best gedaan om de auto zo snel mogelijk te leveren. De verkoper gaf duidelijk toelichting bij levering van de auto.

Toyota eigenaar
13-07-2023

Top dealer Inmiddels drie jaar klant en totaal geen spijt van de overstap van andere garage (Nissan) Zeer kundige en vriendelijke medewerkers. Komen afspraken na en denken mee. Prettig contact met verkoopadviseur. Op basis van de opgedane ervaringen nu een nieuwe Yaris hybrid dynamic besteld. Mijn vorige auto was een Auris (tweede hands). Maar totaal geen problemen mee gehad.

B. Kesseler
01-07-2023

M'n ervaring met auto plaza toyota Alkmaar Goede service, normale prijzen en vriendelijk personeel.

J.F.A. Suijkerbuijk
29-06-2023

Goed bedrijf, geen slijmerij, gewoon recht door zee en eerlijk. Had eerst een Daewoo, daarna een Suzuki Wagon, een Toyota Auris en nu een nieuwe (inmiddels 1 jaar oude) Toyota Yaris. Bij de tweedehands Auris ging net na het verstrijken van de garantie de airco stuk, werd zonder probleem en zonder kosten hersteld. Kortweg, een uitstekende en betrouwbare dealer.

Bram, een blije rijder ;-)
20-06-2023

Prettige communicatie , vlotte service De communicatie met de verkoper was informatief en niet wervend. Konden altijd terecht voor aanvullende uitleg

J.H. P
09-06-2023

Fijne servicebeurt Uitstekende service en mooie faciliteiten om te wachten terwijl de auto onderhoud krijgt

R. Swart
06-06-2023

Jaarlijkse beurt. Jaarlijkse beurt met zorg uitgevoerd

Fam: Deichmann
01-06-2023

Zeer prettige services

T.J. Wolf
12-05-2023

Uitstekende service.goed personeel in de garage en ook aan de balie,

Toyota eigenaar
10-05-2023

Toyota eigenaar
31-03-2023

Goede service

I.C. D
23-03-2023

P.C. E
09-03-2023

top service ontvangst top onderhoud klasse totaal een tien met een griffel

P.S. W
09-03-2023