9,4
781 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Autoplaza

9,4

781 beoordelingen

Filter

Zeer goede service en persoonlijke aandacht Ben zeer tevreden over hoe ze met de klanten omgaan en er altijd één goed bakkie koffie aanwezig belangrijk bij een goed onderhandelings gesprek de Toyota is een zuinige en betrouwbare auto niet onbelangrijk als U met het gezin onderweg bent veel plezier met UW toekomstige Toyota.

P. B
18-11-2022

Goede auto garage Autoplaza te Alkmaar Wij hebben net onze Toyota Yaris Cross, wat een fijne ervaring om in te rijden, ook de garage Autoplaza te Alkmaar kan ik iedereen aanbevelen, goed advies, prettige service en altijd vriendelijk en de koffie staat altijd klaar

Toyota eigenaar
18-11-2022

Top service. Bedankt weer team Autoplaza voor de goede service.

J.P. Schavemaker
17-11-2022

Goede service Vriendelijke medewerkers. Duidelijk informatie. Prima service!

I.V. & C.A
10-11-2022

goed onderhoud Tevreden met deze dealer, correct, netjes en kundig.

M. K
04-10-2022

Een voorbeeldfunctie voor vele andere dealers Wij komen hier al wat.jaren . een betrouwbare firma.

Toyota eigenaar
29-09-2022

Goede service, vakmanschap De service medewerkers zijn allen zeer fijn om mee te overleggen. Ook bij onverwachte problemen. Het onderhoud gaat vakkundig en van te voren helderheid over de prijs. Bij extra problemen wordt altijd contact opgenomen en overlegd.

H.W. Derksen
27-09-2022

Prima dealer/garage Goede service, netjes geholpen, duidelijke uitleg en auto op tijd weer klaar

Mirjam
08-09-2022

Yaris Hybrid 2022 Pima service toegankelijk personeel. Hulpvaardigheid balie medewerkers top.

C. D
12-08-2022

Erg blij Een hele fijne auto. (AygoX Limited)

AvD
11-08-2022

De service is goed en altijd een vriendelijke Ali als hij aanwezig is heeft tijd voor een praatje en dat is heel belangrijk vind ikzelf Zie het antwoord hier boven dat zegt genoeg

L. Z
21-07-2022

Topgarage. Hoge kwaliteit. Zeer betrouwbaar. Vriendelijke medewerkers.

Freek op t einde
19-07-2022

Perfecte service, Fijn geholpen, goede uitleg en service

B. Kivits
20-05-2022

Bij deze garage heb ik nu al meerdere auto's gekocht. Altijd een goede service gehad. Door de afstand van mijn woonplaats krijg ik altijd een lesauto mee. Zelfs deze zijn altijd netjes en een visite kaartje van het bedrijf. Fijn service medewerkers achter de balie.

G. Stijnman
12-05-2022

P. D
12-05-2022

Goede service. Prima auto. Rijdt heerlijk. Mooi uiterlijk. Groot minpunt de stoel. Die zit vreselijk. Er zit een bobbel onder mij stuitje. Die bij wat langer rijden echt zeer doe. Bovendien krijg ik last van mijn been. Ik heb alle standen geprobeerd, maar nog geen oplossing gevonden.

Rozien
22-04-2022

behulpzaam voel me altijd serieus genomen met mijn vragen om uitleg.

Toyota eigenaar
24-03-2022

Perfecte service Nog niet eerder meegemaakt zo'n goede service wat deze dealer geeft. Zeer tevreden en content. Werd naar mijn werk gebracht, ondertussen de grote beurt en toen dat klaar was werd de auto voor de deur van mijn werk afgeleverd, gepoetst en stofgezogen. Whow, waar maak je dat nog mee. Super goed!

C. B
17-02-2022

Autoplaza: synoniem/vertaling: betrouwbaar/Toyota Na 10 jaar nog steeds dik tevreden met de service van Autoplaza. Die past helemaal bij het merk Toyota. Betrouwbaar, degelijk, geen fratsen.

Alexander Khoenkhoen
17-02-2022

Klasse! ook dit keer ben ik weer zeer tevreden over de afhandeling na de servicebeurt. Dit vooral omdat er eerlijk werd verteld dat ik een overbodig serviceonderdeel had aangevraagd waardoor het mij geld scheelde.

Marion
02-02-2022

Tevreden klant Meer dan tevreden. Wordt altijd goed geholpen en er wordt altijd overlegt als er iets onverwachts vervangen moet worden( gebeurd heel weinig ??)

Toyota eigenaar
29-01-2022

zeer ik ben zeer blij als ik naar de garage ga door de fijne ontvangst en gastvrij e sfeer

M. S
27-01-2022

Altijd leuk !! Nieuwe Yaris Cross, veel nieuwe techniek, auto was eerder beschikbaar dan eerdere planning, genieten !!

Toyota eigenaar
27-01-2022

Autoplaza Alkmaar Zeer goed geholpen !

Y. G
30-12-2021

Vakkundig en vriendelijk Goed contact , goed advies, heldere uitleg van de werkzaamheden.

Ad Lindeman
28-12-2021

fijne service en meegedacht met de klant Ik ben erg tevreden over de afhandeling en het meedenken met de klant

F.R. Langhorst
23-12-2021

Al 22 jaar prima service Na 22 jaar mijn volledig probleemloze Yaris 1,3 Sol omgeruild voor een mooie en zeer zuinige Yaris Cross hybride

H.J. T
15-12-2021

Goeie auto Auto bevalt tot nu toe nog steeds heb er net 1000 km opzitten rijd erg lekker en zeker geen spijt van me aankoop.

Toyota eigenaar
07-12-2021

Toyota eigenaar
06-11-2021

Gelijk goed gevoel bij eerst verkoopgesprek. Met mate zakelijk zijn en nette klantbehandeling verdient complimenten.

Ilyas K.
22-10-2021