9,1
687 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Autoplaza

9,1

687 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Voelt gewoon prettig aan!

Paul Kats (Heerhugowaard)
29-10-2020

De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Plezierig bedrijf. Altijd staat de koffie klaar.

Mevr. M. van Heugten (Alkmaar)
29-10-2020

De medewerkers zijn deskundig, de dienstverlening is vriendelijk, ik voel me altijd welkom en ik ga met een tevreden gevoel en een veilige Toyota weer huiswaarts. Complimenten.

Clara van Velzen (Alkmaar )
22-10-2020

Goede service en vriendelijk personeel.

A.L. Pagnier (Bergen)
22-10-2020

De dealer is prima en straalt techniek en service uit.

Dhr. F.J.M. Tordoir (Heerhugowaard)
19-10-2020

Erg vriendelijke ontvangst, en goede service. Uitleg over gedane onderhoud werd duidelijk gegeven.

JD de Wit (Alkmaar)
08-10-2020

Vriendelijk personeel, goede communicatie naar de klant.

Jeroen Dekker (Alkmaar)
08-10-2020

Vriendelijk en warm binnenkomst en contact gehad met deze vestiging.

Dhr. de Weert
25-09-2020

Erg prettige garage met uitstekende functionarissen. Aardige mensen.

J. de Wolf (Bergen Nh.)
21-09-2020

Vriendelijke en deskundige mensen een betrouwbaar bedrijf. Zeer tevreden.

Hans Kleen (Oudorp)
10-09-2020

Prettige sfeer, goede service altijd vriendelijk.

Rene Dudink (Heerhugowaard)
27-08-2020

Een afspraak maken voor een service-beurt ging in goed overleg. De bejegening van receptie was correct en vriendelijk, men gaf vooraf aan wat de te verwachte kosten van de service-beurt zou zijn, en ook vertelde men mij hoe lang de werkzaamheden zouden duren. in tussentijd kon ik koffie drinken in de koffiecorner waar ik met een wachtwoord kon inloggen op m'n iPad. Toen m'n auto klaar was stond hij gewassen en al weer op de parkeerplaats. Ik kom speciaal uit Amsterdam om m'n auto hier af te leveren voor een service-beurt vanwege de goede service.

Dhr. P. M Bouman (Amsterdam)
21-08-2020

Zeer goede uitleg, als consument wordt je prima behandeld, komen afspraak na.

Kees Dekker (Alkmaar )
12-08-2020

Goede service. Reparatie 2 dagen i.v.m. bestellen van onderdeel. Kreeg een leenauto. Toppie dus.

Ina Happe (Alkmaar)
12-08-2020

Vriendelijke medewerkers, goede informatie, vlotte afhandeling, goede afspraken te maken, deskundigheid.

PAM van de Wateringen (Heerhugowaard )
06-08-2020

Prima garagebedrijf met prima mensen. Top.

Jaap Schavemaker (Assendelft )
05-08-2020

Uitstekende en betrouwbare service. Goed en kundig overleg. Geen aanpraten onnodige reparaties of vervangingen. Een merkdealer die niet duurder is dan een "gewoon" garagebedrijf.

Henk Bijl (Bergen NH)
05-08-2020

Er mogen wel vriendelijker medewerkers achter de balie staan.

Marcel Brinkman (Alkmaar)
31-07-2020

Klantvriendelijk!

Mick (Heerhugowaard)
01-07-2020

Prettige benadering, deskundig en professioneel. Zeer goede ervaring met deze verkoper.

Frank Broersen
01-07-2020

Na een goed ontvangst en uitleg over diverse varianten van de Aygo, heb ik een keuze gemaakt en ben gegaan voor private lease. Helemaal top! Fijne verkoper, goed geholpen! Ik zeg: allemaal naar Autoplaza Alkmaar.

Annet (Alkmaar)
26-06-2020

Prettig bedrijf, open karakter, vriendelijk en efficiënt.

Arjo Feil (Alkmaar)
17-06-2020

Vriendelijk personeel, lekkere koffie in "wachtruimte".

Piet Oud (Zuidschermet)
17-06-2020

Prima service en correcte en vriendelijke behandeling.

D.de jager (ALKMAAR)
03-06-2020

Door jarenlange ervaring met de garage.

Mevr. Verveld (Amsterdam)
29-05-2020

Als u een auto gaat aanschaffen beveel ik zeker een Toyota aan. Daar zal u geen spijt van krijgen want het zijn fantastische auto s. Rijden goed en er zijn weinig problemen mee!!

Liza Stoutjesdijk
28-05-2020

Vooral de snelle afwikkeling bij het ophalen van de auto al met al tot de volle tevredenheid.

Dhr.E.meijer (Bergen)
28-05-2020

Goede vriendelijke service. Nette verkoper, no nonsens.

Mevrouw van Leeuwen (Heerhugowaard)
28-05-2020

Zeer tevreden over afspraak en servicebeurt en ook tussendoor bij kleine probleempjes wordt je zeer goed geholpen.

Ruud Tjeertes (Alkmaar)
21-05-2020

Eerlijke en betrouwbare garage medewerkers.

Paul Borhenius Lohman (Alkmaar)
21-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.