9,2
725 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Autoplaza

9,2

725 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Tevreden, word prima behandeld en er wordt gedaan wat beloofd en nodig is.

alef starreveld (alkmaar)
14-04-2021

Perfecte service, vriendelijk en met kennis van zaken.

Martijn (Hhw)
14-04-2021

Snel en vakkundig.

C. Floor (Schoorl)
07-04-2021

Goede service, betrokken medewerkers, prima uitleg.

Dick Kalis (Egmond aan Zee)
07-04-2021

Er is niets te wensen over.

C.C.M. Bosschert (Heerhugowaard)
01-04-2021

Autoplaza is een jarenlang bestaand bedrijf, ze bieden een goede service, stellen zich redelijk op bij de inruilsituaties en bij problemen stellen zij zich zeer oplossingsgericht op.

T.J.Kuilboer (Heerhugowaard)
30-03-2021

Ons eerste bezoek (apk en beurt) was prima. Daarna een terugroepactie van Toyota waar de airbags vervangen werden. Toen ik de auto weer kon ophalen en de weg op stuurde vlogen de kinderstoelen van de achterbank omdat deze niet waren vastgezet. Slordig want deze waren vastgezet toen ik die auto inleverden.Onze laatste bezoek , toen ik thuis kwam bleek er een stuk stof ( waarschijnlijk bescherming van onder de motorkap ) uit te steken van boven de koplamp en de motorkap. dit was niet zo toen ik de auto inleverden.

Willems (Alkmaar)
18-03-2021

Ik heb een goed gevoel bij deze zaak, de medewerkers zijn heel aardig en correct. Verder is men duidelijk over het onderhoud dat gepleegd wordt en als er iets bijzonders is dan is men hier duidelijk over.

W. Hoogschagen (Winkel )
18-03-2021

Zeer vriendelijke, zakelijke ontvangst. Heldere uitleg.

Ad Lindeman (Zaandam)
16-03-2021

Autoplaza voldoet volledig aan de moderne eisen van deze tijd. Het is niet voor niks dat ik al meer dan 30 jaar Toyota rijd. Prima uitstraling van het bedrijf, goed personeel zowel achter de balie als in de werkplaats. Kortom: ik ben uiterst tevreden.

dhr.J.Schouten (Heerhugowaard)
16-03-2021

Het onderhoud werd op tijd uitgevoerd, zoals reeds vermeld, een fijne auto en nooit problemen.

E. van Leeuwen (Heerhugowaard)
25-02-2021

Goede en betrouwbare dealer.

Raoul Kasanwidjojo (Alkmaar)
11-02-2021

Ga zo door wij zijn in iedere geval dik tevreden.

Muus de Jongh (Alkmaar)
04-02-2021

Goede service, vriendelijk personeel en deskundig onderhoud.

RWG Arnts (BEVERWIJK)
29-01-2021

Ik vind ze zeer vriendelijk naar de klant toe zodat de klant niet het idee krjgt dat hij of zij een nummer is, je krijgt ook heel goed uitleg over de rekening.

tjibbe de boer (alkmaar)
29-01-2021

Receptie medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en hebben voldoende kennis om een en ander te vertellen. Je krijgt vooraf een duidelijke uitleg ven de uit te voeren werkzaamheden met prijsopgave. Wanneer er extra werkzaamheden nodig zijn wordt je gebeld met uitleg waarom en prijsopgave.

Dhr. D. Treffers (Vastricum)
29-01-2021

Een prima, zeer goed functinerend autobedrijf.

G. van der Graaf (Limmen)
29-01-2021

Zeer klantvriendelijk en top sevice.

Kees Limmen (Egmond-Binnen)
11-01-2021

Vriendelijk, deskundig en meedenkend.

Mevr. Van der Werf (Alkmaar)
11-01-2021

Uitstekende service. Extreem betrouwbare auto’s. Prettig bedrijf.

Freek Op ‘t Einde (Langedijk)
07-01-2021

Goede garage. Goede service. Fijne mensen.

Ikse van wass (Bergen nh)
04-01-2021

Deskundige vakmensen, aan de balie altijd vriendelijk te woord gestaan , duidelijk met afspraak over prijs en tijd. Goede wachtruimte, verkoper altijd nog tijd voor een praatje.

kloek (beverwijk)
28-12-2020

Prima service.

Erik Sikkema
28-12-2020

Vriendelijk, duidelijk, mooie locatie.

Ben (Heerhugowaard)
28-12-2020

Prima service. Prettige klantvriendelijkheid.

Bert van Lienen (Alkmaar)
16-12-2020

Goede service, vriendelijk, efficient. Helaas ontdekt dat kopervet gebruikt is om remklauwen te smeren, dat is echt niet te rijmen op aluminium. Dat kan beter, verder tevreden.

M.Ket (Omgeving Alkmaar)
16-12-2020

Im fully satisfied with all service that was provided to me. Whole process was on best what I have seen. Everything what had to be done was done well. I've got a nice replacement car and also didn't wait so long. My car was ready within one working day. Prices are also really affordable for the maintenance.

A.D. Sekowski (Heerhugowaard )
16-12-2020

Vriendelijke ontvangst, geen poespas en een verkoper die aanvoelt wat de klant wenst.

Bert Drost (Broek op Langedijk)
16-12-2020

Zeer vriendelijk personeel, komt afspraken na. Super service als je een keer plotseling "een probleempje" hebt.

Ted van Haaster (Sint Pancras)
16-12-2020

Uitstekende service en professionele kwaliteit garage en haar medewerkers.

Rauwerda (Heiloo)
10-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.