9,4
834 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Autoplaza

9,4

834 beoordelingen

Filter

Aardige mensen maar de chr is een vreselijke auto Zeer ontevreden over de auto Doorlopend fout boodschappen. Daardoor is het rijplezier totaal weg. Medewerkers Autoplaza willen wel helpen maar kennis is maar bij 1 medewerker een beetje aanwezig. Hulp van Toyota Nederland is nul.

J. V
06-06-2024

Uitstekend Uitstekende garage, beschikbaar leenauto zou helemaal optimaal zijn ??

Toyota eigenaar
28-05-2024

Prima serviceIk vind Ik vind de service prima. Je wordt snel geholpen en vriendelijk personeel

Mirjam
23-05-2024

Word een beetje moe van dit soort dingen. heb ik al aan gegeven; stoppen met deze onzin!!!

J.C.M. R
11-04-2024

Goed en betrouwbaar bedrijf In tegenstelling tot sommige andere autobedrijven heb ik bij Auto Plaza het gevoel dat er eerlijk wordt gehandeld. Heb er ook een occasion gekocht van een jaar oud, die oogde en reed als nieuw, zonder ook maar één probleempje. Onderhoud wordt altijd goed uitgevoerd en er is een goede wachtruimte als men tijdens werkzaamheden wil wachten. Ook goede uitleg van de werkzaamheden. Het is een goed en betrouwbaar bedrijf.

M.F.W. L
05-04-2024

Klantvriendelijk en goede service Ik ben erg tevreden met de auto en met de service bij de dealer.

Toyota eigenaar
21-03-2024

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Service prima, onderhoud prima, verkoop prima. Zeer tevreden over mijn nieuwe Prius 2024 afgezien van de buitengewoon irritante en nutteloze rijhulp systemen. Volgens de dealer verplicht door de overheid maar een software update om e.e.a. Eenvoudig uit te schakelen voor een rit is zeer welkom

Toyota eigenaar
20-03-2024

Vertrouwd bedrijf Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan door het zelfde personeel. Dus geen verloop van medewerkers. Voelt als een warme deken.

Hermien P
18-03-2024

Betrouwbaar Fijne garage, vriendelijke medewerkers en passie voor klant en bedrijf!

Ginie Fröme
08-03-2024

Klantvriendelijk en eerlijk

H.S. H
05-03-2024

Aankoop van nieuwe auto. Vorige maand mijn nieuwe C-HR opgehaald. Fijne dealer en aadaardige verkoper. Alles werd goed uitgelegd bij aflevering. Goede communicatie over wanneer de auto bij de garage werd afgeleverd en mocht komen kijken. Kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen natuurlijk! Ik zou iedereen aanraden om bij autoplaza is naar binnen te lopen.

E. D
27-02-2024

Toyota eigenaar
01-02-2024

Topdealer Prima dealer met vriendelijk personeel

H.C. V
01-02-2024

goede service was voor de grote beurt, ging vlekkeloos, prima geholpen, vriendelijk personeel. ik kreeg netjes een telefoontje of ik toch niet een paar nieuwe voorbanden wilde omdat de profiel hoogte minimaal was.

J. Schut
27-01-2024

H. K
13-01-2024

Deskundige medewerkers Als groentjes in het aanschaffen van een auto zijn we prima geholpen door de vriendelijke en voorkomende medewerkers van Autoplaza Alkmaar

Toyota eigenaar
12-01-2024

Goede service en komen afspraken na. Binnen afgesproken tijd onderhoud uitgevoerd en gratis gewassen. Vervangen geen onderdelen als het niet echt nog is. In dit geval min ruitenwissers die na schoonmaken weer prima werkten

J. V
29-12-2023

Prima service Tevreden over de geleverde service

F. Langhorst
23-11-2023

Top zaak Nu twee jaar klant bij deze garage. Het personeel is vriendelijke en kundig en komt afspraken na. Goede communicatie. De wachtruimte mag wel wat gezelliger, als je van ver komt en dan 2 a 3 uur wachten moet ( op eigen verzoek) dan merk je dat. Beetje koud en kil in een grote ruimte.

Toyota eigenaar
23-11-2023

Zeer goed advies, kundig en ook vriendelijk Al sinds enkele jaren kom ik bij Autoplaza Alkmaar. De sfeer is altijd goed, vriendelijk en rustig. Goede adviezen en prettige sfeer. Mooi bedrijf!

Ad Lindeman
23-11-2023

Perfecte service Altijd vriendelijk en Goeie service

M. G
23-11-2023

Excellent service

G. Ccoucouvinis
17-11-2023

Goede en vakkundige begeleiding bij de keuze van een nieuwe auto. De service was uitstekend en er bleven geen vragen onbeantwoord .

Anton van Gool
09-11-2023

Onderhoud aan auto prima Onderhoud aan auto prima, wel de hele ochtend kwijt.

M. H verhoeven
08-11-2023

Goede service en heel klantvriendelijk Ik ben meer dan tevreden over de manier waarop zij met mij omgaan. Zij zijn erg klantgericht, komen hun afspraken na en communiceren vooraf helder over de te verwachten kosten.

Toyota eigenaar
03-11-2023

Zeer goede service Ik rijdt al vanaf 1976 Toyota en heb nog nooit pech gehad en wordt al sinds die tijd al jaren prima geholpen

A.J. Kinsbergen
02-11-2023

Punctueel en goede service Punctueel en goede service

Toyota eigenaar
26-10-2023

Deskundig. Goede service. Vriendelijke mensen. Ik ben erg tevreden over geleverde kwaliteit en deskundigheid. Ik word altijd vriendelijk geholpen en te woord gestaan.

R. B
13-10-2023

Fijne garage waar je graag komt. Goede service, vriendelijk personeel, komen afspraken na, fijne verkoop adviseur. Leuk was de onthulling van de nieuwe auto. Nooit eerder meegemaakt. Een klein feestje. Voegt wel iets toe.

B. Kesseler
25-08-2023

goede service betrouwbaar

A.S.M. D
20-07-2023