9,4
838 beoordelingen
Terug naar overzicht
Header image 1 COROLLA CROSS HYBRID_1600x900_tcm-22-2394794.jpg

Ontdek de nieuwe Corolla Cross

Ideaal voor het hele gezin

Ontmoet de nieuwe Corolla Cross Hybrid. Eindelijk. De legendarische Toyota Corolla is er straks ook als SUV. De nieuwe Corolla Cross Hybrid versterkt binnenkort ‘s werelds bestverkochte modelreeks. De Corolla Cross combineert de praktische eigenschappen van een ruime SUV met Toyota's meest geavanceerde hybride- en veiligheidstechnologie. Dit is de auto die gezinnen alles biedt wat ze in het dagelijks leven nodig hebben.

Ook zin in de ideale gezinsauto? Nog heel even geduld maar hij komt eraan.

Blijf op de hoogte
Ride happy 19 COROLLA CROSS HYBRID_555x341_tcm-22-2394795.jpg
Altijd een goede reis

De Corolla Cross is sterk en robuust en biedt moeiteloos gebruiksgemak met de indrukwekkende uitstraling van een echte SUV. Grote deuropeningen achterin en veel hoofd- en beenruimte garanderen een gemakkelijke instap en comfort. De in tweeën gedeelde stoelen bieden alle flexibiliteit om de uitdagingen van het dagelijks leven aan te gaan en volop auto avonturen te beleven. In de Corolla Cross geniet iedereen van elke rit.

Say cheese!

De Corolla Cross, de eerste Toyota met onze nieuwe vijfde generatie hybridetechnologie, brengt vanzelf een grote glimlach op je gezicht. Een compleet nieuwe 2.0-liter hybride motor zorgt voor een onverslaanbare combinatie van vermogen en lage CO2-uitstoot. Achter het stuur voel je vertrouwen en zekerheid onder alle omstandigheden. De snelle acceleratie en de indrukwekkende brandstofefficiëntie maken rijden in de Corolla Cross Hybrid een feest.

Power Of Smiles 2 COROLLA CROSS HYBRID 555x341_tcm-22-2394797.jpg
Family-friendly features 15 COROLLA CROSS HYBRID_555x341_tcm-22-2394798.jpg
Veilig èn connectiviteit

Wat je ook gaat doen, de Corolla Cross biedt altijd alle veiligheid en connectiviteit. Met de nieuwe T-Mate veiligheidstechnologie en rijhulpsystemen aan boord, waaronder het verbeterde Pre-Collision System en Toyota Teammate Advanced Park, is elke rit standaard veiliger. En dankzij realtime cloudnavigatie via een centraal geplaatst 10,5" HD-touchscreen en een 12,3" digitaal cockpitdisplay voor de bestuurder, wordt zelfs het ritje naar school weer leuk.

New Perspectives 6 COROLLA CROSS HYBRID 555x341_tcm-22-2394806.jpg
Nieuwe perspectieven

Dankzij hun hogere zithoogte en grotere bodemvrijheid bieden SUV's een onovertroffen zicht rondom en geven je vertrouwen achter het stuur. En of je nu door de stad rijdt of buiten de gebaande paden gaat, je komt altijd ontspannen en veilig op je bestemming aan.

Alle ruimte

Door de hogere bouw van een SUV komt er meer interieurruimte vrij dan bij een hatchback of sedan. Naast meer hoofd- en beenruimte is de grote kofferbak ook gemakkelijker te laden dankzij de hoge laadvloer en de brede opening.

Welcome practicality 11 COROLLA CROSS HYBRID_555x341_tcm-22-2394807.jpg
Driving pleasure 22 COROLLA CROSS HYBRID_555x341_tcm-22-2394808.jpg
Rijplezier

De moderne SUV's zijn wendbaar en direct en bieden echt plezier achter het stuur. Vaak combineren ze hybridetechnologie met vierwielaandrijving, waardoor SUV's van Toyota zoals de Corolla Cross zowel dynamisch vermogen als een gerust gevoel bieden onder alle weersomstandigheden, waar de reis ook naar toe gaat.

Nog even wachten dus en de nieuwe Toyota Corolla Cross is in Nederland. En u kunt 'm nu al reserveren zodat u straks als een van de eersten in de nieuwe Corolla Cross rijdt.

Nu reserveren Ontdek meer over de Corolla Cross op Toyota.nl