9,4
838 beoordelingen
Terug naar overzicht
vijf-redenen-voor-schadeherstel-door-Toyota-dealer-hero-1-1140-dlrsts.jpg

Schade? Naar de Toyota dealer!

5 redenen voor schadeherstel bij dealer

Schade aan je auto is heel vervelend. Van dat vervelende parkeerdeukje tot die lelijke kras of hinderlijke barst. Gelukkig kun je ook voor schadeherstel bij de Toyota dealer terecht. Vaak zelfs zonder afspraak. Zo kun je snel weer op pad. De dealer kent jouw Toyota het best en maakt hem vakkundig weer als nieuw.

Schade? Naar de Toyota dealer!

De Toyota dealer staat altijd voor je klaar, ook voor schadeherstel. Van kleine parkeerschades tot ruitschade of een kapot achterlicht. De Toyota dealer kent jouw Toyota het beste. Bovendien kun je vaak zonder afspraak langskomen, zodat je snel weer op weg kunt met een Toyota die weer als nieuw is. In dit artikel zetten we nog vijf redenen op een rij waarom je bij schade het best naar de Toyota dealer kunt gaan.

1. Altijd dichtbij

Toyota beschikt over een groot netwerk van dealers en gespecialiseerde schadeherstellers. Je kunt altijd binnen 20 kilometer terecht voor een reparatie-afspraak. Kun je om welke reden dan ook niet zelf langskomen? Maak dan gebruik van de handige haal- en brengservice.

2. Wij kennen jouw auto door en door


Elke Toyota heeft zo zijn kenmerken en functionaliteiten. De Toyota monteur kent jouw auto door en door. De monteurs volgen elk jaar de officiële Toyota trainingsprogramma’s, zodat ze alle ins en outs kennen over reparatie en onderhoud van jouw auto en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën.

vijf-redenen-voor-schadeherstel-door-Toyota-dealer-S1-1140.jpg

3. Originele Toyota onderdelen

Bij de reparatie wordt alleen gebruikt gemaakt van originele onderdelen. Zo weet je zeker dat jouw Toyota na de reparatie weer net zo presteert zoals voorheen. Daarnaast beschikken de werkplaatsen over specifieke gereedschappen en installaties die nodig zijn voor onderhoud en reparatie van de hoogstaande technologie die in de huidige auto’s te vinden is.


4. Reparatie volgens fabrieksnormen

Toyota staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zeker ook bij een reparatie moet worden voldaan aan de hoge kwaliteitsnormen van Toyota, waarbij jouw veiligheid van het grootste belang is. Denk aan de veiligheidssystemen (Toyota Safety Sense) in je auto, die gevaarlijke situaties kunnen voorkomen. Na reparatie kun je erop vertrouwen dat deze systemen het weer optimaal doen. Jouw auto rijdt weer als nieuw.


5. Geen administratieve rompslomp

Jouw Toyota dealer neemt alle zorg uit handen. Je hoeft je niet druk te maken over de administratieve rompslomp met de verzekeraar. Jouw dealer kan je hierbij ondersteunen, zodat jij tijd hebt voor jouw familie en dagelijkse werkzaamheden.

Maak een afspraak of kom langs

Heb je schade en wil je die snel laten herstellen? Plan dan nu een afspraak. Of het nu gaat om gecompliceerde reparaties of regulier onderhoud, de Toyota dealer staat voor je klaar. Jouw Toyota dealer neemt alle zorg uit handen. Je hoeft je niet druk te maken over de administratieve rompslomp met de verzekeraar. De dealer kan je hierbij ondersteunen, zodat jij tijd hebt voor jouw familie en dagelijkse werkzaamheden. Toyota zorgt voor jou en jouw auto.

Plan uw afspraak Inschrijven Toyota nieuwsbrief