9,1
669 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Autoplaza

9,1

669 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Leuke,attente en vakkundige mensen.

Dhr. J Kleijnen (Alkmaar )
19-12-2019

Altijd uitstekende service verleend.

L. de Waard (Sint Pancras)
19-12-2019

prima service

K. Renooy (Noord- Scharwoude)
18-12-2019

uiterst correct en vriendelijk geholpen en de kennis en mogelijkheden van de auto was uitstekend

de heer F.R. Langhorst (Alkmaar)
17-12-2019

ik ben zeer tevreden

rob oberg (heerhugowaard)
13-12-2019

vriendelijk, betrokken en bekwaam

Koos van Beek (Alkmaar)
11-12-2019

Top dealer ook na onze total loss gaven zij ons maximale ondersteuning. En dat doet ons nog steeds goed!

Nico V. (Alkmaar)
04-12-2019

Goed, snel, klantgericht.

Wim Steller (Alkmaar)
27-11-2019

ik voel me er welkom en de sfeer is er warm en goed

mevr m.stins schermerhorn (schagen)
27-11-2019

Goede begeleiding

Cbijtjes (Zuid scharwoude)
27-11-2019

Ik heb 4 jaar geleden een nieuwe auto gekocht bij deze dealer. Ik ben daar goed bij begeleid en heb daarna alleen ervaring gehad met regulier onderhoud en een eerste keuring. Ik heb hier zelf absoluut geen verstand van maar heb de indruk dat dat allemaal prima verloopt. Mochten er zich in de nabije toekomst ernstige zaken voordoen (b.v. grote reparatie) dan weet ik het natuurlijk niet maar ik heb er wel vertrouwen in dat ik dan ook goed geholpen zal worden.

Mevr. H.F. van der Werf-Becker (Sint Pancras)
27-11-2019

De totale presentatie, de positieve instelling van het personeel en het ijzersterke automerk leveren voor mij de 10 op

Dick Kuilboer (Heerhugowaard)
22-11-2019

keurig en beleefd personeel, zeer correct.

mevr. C.E.R. Vlaar- Bandel (x)
22-11-2019

Zeer goed en vriendelijk en vakkundig personeel, staan altijd voor je klaar. En geven goede uitleg.Ook de koffie staat altijd klaar .

Mevr. R. Boomkens
22-11-2019

Bij Alkmaar Autoplaza BV wordt uitstekende service geboden, alle punten staan op de i, ze denken met me mee en houden zich aan afspraken. De receptie/wachtruimte is prima en de benadering is persoonlijk.

Jessica van Hooff
22-11-2019

Prima bedrijf met een goede en vriendelijke service

S. van den Akker
19-11-2019

Zeer correct bedrijf, goede ontvangst, prettige sfeer, service uitstekend.

Riet van Heugten (Oudorp NH)
07-11-2019

Een goede garage met vriendelijk en deskundig personeel.

Arie Rentenaar (Alkmaar)
05-11-2019

Hulpvaardig en service gericht.

Dhr Schuit (Alkmaar)
05-11-2019

Vriendelijk personeel, duidelijke antwoorden en uitleg bij vragen. Men neemt de tijd voor je.

V.Kruup
30-10-2019

Prima hulp.

Pcdebruijne@gmail.com (Bergen)
29-10-2019

Prettige sfeer; vakkundig advies; factuur was een verrassing.

Frans J.M. Tordoir (Heerhugowaard)
23-10-2019

Omdat ik zeer te vreden ben

C.G.Hogeling (Alkmaar)
23-10-2019

Duidelijk naar klant toe

John Kemerink (Stompetoren)
23-10-2019

Mijn vorige auto kwam ook bij autoplaza vandaan ,en ben zeer tevreden.

Mevr AAKoppers Hoeksma (Amsterdam)
23-10-2019

Ik werd snel en vriendelijk geholpen. Op de werkplaats hielpen ze zelfs de kinderzitjes over te zetten in de leen auto, die vervolgens ook bij de prijs in zat. Heel fijn bedrijf

E Bangoura (Alkmaar)
11-10-2019

Fijne zaak met klantvriendelijk personeel.

hermien piersma (noord-scharwoude)
04-10-2019

Uitvoering onderhoud en APK waardeloos uitgevoerd.

E.J van Rooijen (Assendelft )
03-10-2019

Keurige garage. Vriendelijke medewerkers. Onderhoud volgens duidelijk plan, eventuele extra reparaties worden pas na overleg uitgevoerd. Prima dus.

Jan Groeneveld (Heerhugowaard )
26-09-2019

Ik heb ik januari van dit jaar een nieuwe paarse Toyota Aygo XCite gekocht. Vriendelijke mensen, correcte service, goede prijzen. Zeer vrouwvriendelijk. Fijne wachtruimte met koffie en tijdschriften en je kunt vaak blijven wachten als er een beurtje wordt gedaan. Voor eventuele vragen kan ik altijd terecht.

Ilse Bakker (Heiloo)
26-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.