9,2
741 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Autoplaza

9,2

741 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik vind ze zeer vriendelijk naar de klant toe zodat de klant niet het idee krjgt dat hij of zij een nummer is, je krijgt ook heel goed uitleg over de rekening.

tjibbe de boer (alkmaar)
29-01-2021

Receptie medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en hebben voldoende kennis om een en ander te vertellen. Je krijgt vooraf een duidelijke uitleg ven de uit te voeren werkzaamheden met prijsopgave. Wanneer er extra werkzaamheden nodig zijn wordt je gebeld met uitleg waarom en prijsopgave.

Dhr. D. Treffers (Vastricum)
29-01-2021

Een prima, zeer goed functinerend autobedrijf.

G. van der Graaf (Limmen)
29-01-2021

Zeer klantvriendelijk en top sevice.

Kees Limmen (Egmond-Binnen)
11-01-2021

Vriendelijk, deskundig en meedenkend.

Mevr. Van der Werf (Alkmaar)
11-01-2021

Uitstekende service. Extreem betrouwbare auto’s. Prettig bedrijf.

Freek Op ‘t Einde (Langedijk)
07-01-2021

Goede garage. Goede service. Fijne mensen.

Ikse van wass (Bergen nh)
04-01-2021

Deskundige vakmensen, aan de balie altijd vriendelijk te woord gestaan , duidelijk met afspraak over prijs en tijd. Goede wachtruimte, verkoper altijd nog tijd voor een praatje.

kloek (beverwijk)
28-12-2020

Prima service.

Erik Sikkema
28-12-2020

Vriendelijk, duidelijk, mooie locatie.

Ben (Heerhugowaard)
28-12-2020

Prima service. Prettige klantvriendelijkheid.

Bert van Lienen (Alkmaar)
16-12-2020

Goede service, vriendelijk, efficient. Helaas ontdekt dat kopervet gebruikt is om remklauwen te smeren, dat is echt niet te rijmen op aluminium. Dat kan beter, verder tevreden.

M.Ket (Omgeving Alkmaar)
16-12-2020

Im fully satisfied with all service that was provided to me. Whole process was on best what I have seen. Everything what had to be done was done well. I've got a nice replacement car and also didn't wait so long. My car was ready within one working day. Prices are also really affordable for the maintenance.

A.D. Sekowski (Heerhugowaard )
16-12-2020

Vriendelijke ontvangst, geen poespas en een verkoper die aanvoelt wat de klant wenst.

Bert Drost (Broek op Langedijk)
16-12-2020

Zeer vriendelijk personeel, komt afspraken na. Super service als je een keer plotseling "een probleempje" hebt.

Ted van Haaster (Sint Pancras)
16-12-2020

Uitstekende service en professionele kwaliteit garage en haar medewerkers.

Rauwerda (Heiloo)
10-12-2020

Prettige uitleg en sfeer van de werkzaamheden.

John Dekker (Alkmaar)
10-12-2020

Al jaren tevreden over autoplaza.

Mevr F. Kampmeijer
10-12-2020

Vriendelijk, geduldig en vakkundig geholpen.

MARIEKE
10-12-2020

Alles is altijd perfect geregeld.

P.C. de Bruijne (Bergen. nh)
03-12-2020

Ik word zeer hartelijk ontvangen en alle service die mogelijk is, wordt er aangeboden.

riet stins (schagen)
26-11-2020

Vriendelijk en correct, beleefd personeel.

mevr. Vlaar (Langedijk)
19-11-2020

Fijne dealer, denken met je mee.

Dhr Kooy (Heerhugowaard)
12-11-2020

Vriendelijk, kundig , hulpvaardig. Alle medewerkers zijn zeer vriendelijk.

Cisca van der Rest (Alkmaar)
05-11-2020

Voelt gewoon prettig aan!

Paul Kats (Heerhugowaard)
29-10-2020

De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Plezierig bedrijf. Altijd staat de koffie klaar.

Mevr. M. van Heugten (Alkmaar)
29-10-2020

De medewerkers zijn deskundig, de dienstverlening is vriendelijk, ik voel me altijd welkom en ik ga met een tevreden gevoel en een veilige Toyota weer huiswaarts. Complimenten.

Clara van Velzen (Alkmaar )
22-10-2020

Goede service en vriendelijk personeel.

A.L. Pagnier (Bergen)
22-10-2020

De dealer is prima en straalt techniek en service uit.

Dhr. F.J.M. Tordoir (Heerhugowaard)
19-10-2020

Erg vriendelijke ontvangst, en goede service. Uitleg over gedane onderhoud werd duidelijk gegeven.

JD de Wit (Alkmaar)
08-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.