9,2
708 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Autoplaza

9,2

708 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vriendelijke en deskundige mensen een betrouwbaar bedrijf. Zeer tevreden.

Hans Kleen (Oudorp)
10-09-2020

Prettige sfeer, goede service altijd vriendelijk.

Rene Dudink (Heerhugowaard)
27-08-2020

Een afspraak maken voor een service-beurt ging in goed overleg. De bejegening van receptie was correct en vriendelijk, men gaf vooraf aan wat de te verwachte kosten van de service-beurt zou zijn, en ook vertelde men mij hoe lang de werkzaamheden zouden duren. in tussentijd kon ik koffie drinken in de koffiecorner waar ik met een wachtwoord kon inloggen op m'n iPad. Toen m'n auto klaar was stond hij gewassen en al weer op de parkeerplaats. Ik kom speciaal uit Amsterdam om m'n auto hier af te leveren voor een service-beurt vanwege de goede service.

Dhr. P. M Bouman (Amsterdam)
21-08-2020

Zeer goede uitleg, als consument wordt je prima behandeld, komen afspraak na.

Kees Dekker (Alkmaar )
12-08-2020

Goede service. Reparatie 2 dagen i.v.m. bestellen van onderdeel. Kreeg een leenauto. Toppie dus.

Ina Happe (Alkmaar)
12-08-2020

Vriendelijke medewerkers, goede informatie, vlotte afhandeling, goede afspraken te maken, deskundigheid.

PAM van de Wateringen (Heerhugowaard )
06-08-2020

Prima garagebedrijf met prima mensen. Top.

Jaap Schavemaker (Assendelft )
05-08-2020

Uitstekende en betrouwbare service. Goed en kundig overleg. Geen aanpraten onnodige reparaties of vervangingen. Een merkdealer die niet duurder is dan een "gewoon" garagebedrijf.

Henk Bijl (Bergen NH)
05-08-2020

Er mogen wel vriendelijker medewerkers achter de balie staan.

Marcel Brinkman (Alkmaar)
31-07-2020

Klantvriendelijk!

Mick (Heerhugowaard)
01-07-2020

Prettige benadering, deskundig en professioneel. Zeer goede ervaring met deze verkoper.

Frank Broersen
01-07-2020

Na een goed ontvangst en uitleg over diverse varianten van de Aygo, heb ik een keuze gemaakt en ben gegaan voor private lease. Helemaal top! Fijne verkoper, goed geholpen! Ik zeg: allemaal naar Autoplaza Alkmaar.

Annet (Alkmaar)
26-06-2020

Prettig bedrijf, open karakter, vriendelijk en efficiënt.

Arjo Feil (Alkmaar)
17-06-2020

Vriendelijk personeel, lekkere koffie in "wachtruimte".

Piet Oud (Zuidschermet)
17-06-2020

Prima service en correcte en vriendelijke behandeling.

D.de jager (ALKMAAR)
03-06-2020

Door jarenlange ervaring met de garage.

Mevr. Verveld (Amsterdam)
29-05-2020

Als u een auto gaat aanschaffen beveel ik zeker een Toyota aan. Daar zal u geen spijt van krijgen want het zijn fantastische auto s. Rijden goed en er zijn weinig problemen mee!!

Liza Stoutjesdijk
28-05-2020

Vooral de snelle afwikkeling bij het ophalen van de auto al met al tot de volle tevredenheid.

Dhr.E.meijer (Bergen)
28-05-2020

Goede vriendelijke service. Nette verkoper, no nonsens.

Mevrouw van Leeuwen (Heerhugowaard)
28-05-2020

Zeer tevreden over afspraak en servicebeurt en ook tussendoor bij kleine probleempjes wordt je zeer goed geholpen.

Ruud Tjeertes (Alkmaar)
21-05-2020

Eerlijke en betrouwbare garage medewerkers.

Paul Borhenius Lohman (Alkmaar)
21-05-2020

Goede service. Vriendelijk geholpen en herkenning van de klanten.

Cindy
14-05-2020

Wordt vriendelijk bekwaam geholpen aan de balie, geven de juiste informatie betreffende de dingen die aan de auto moet gebeuren, wat het gaat kosten. Ze bellen als er meer aan de hand is met de auto, ook als hij weer klaar staat. Ook fijn als je even langs komt voor het verwisselen van een lampje, wordt vlot gedaan zonder rekening, een fijne service.

Nico Pronk (Alkmaar)
04-05-2020

Prettige ontvangst en goede service.

anne bakker
30-04-2020

Ik word altijd vriendelijk en netjes geholpen.

mike meeken (bergen nh)
30-04-2020

Vriendelijk en goed geholpen.

P.Bruyns (Akersloot)
29-04-2020

Prettig contact, niet pusherig, werd goed geluisterd en er werd de tijd genomen om mij te woord te staan ondanks dat ik spontaan binnen liep.

Erwin Bakker (Heerhugowaard )
23-04-2020

Mogelijkheid geboden om in een aparte ruimte te zitten zodat ik kon werken tijdens wachten.

M de Bruin (West graftdijk)
17-04-2020

De verkoper had een fijne benadering en gaf een goede uitleg.

Marianne Schouten
17-04-2020

Gewoon een uitstekende garage die doet wat een garage behoort te doen!

Wil van der Burgt (HHW)
26-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.