9,1
659 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Autoplaza

9,1

659 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik baseer dit cijfer op een vorig bezoek een jaar geleden. Mijn zoon die de honneurs dit jaar voor zijn rekening heeft genomen, deelt dezelfde mening.

ED. van Leeuwen (Heerhugowaard)
21-02-2020

Autoplaza heeft als garage al jaren een goede service. De uitstraling is die van een goed verzorgde een schone garage.Ze geven een goede toelichting op de uitgevoerde werkzaamheden, en als je moet wachten kan je altijd even een kopje koffie of thee drinken (uit een echt kopje). De mensen zijn vriendelijk en de locatie is makkelijk bereikbaar.

H.J. van Baar (Alkmaar)
19-02-2020

Vakkundig, betrouwbaar, vriendelijk. Correct naar de client. Gewoon een zeer goede garage met deskundig personeel

J.l.m.schouten (Heerhugowaard)
19-02-2020

Vriendelijke, klantgerichte en enthousiaste medewerkers, die echt het verschil proberen te maken en het imago van Toyota uitstekend ondersteunen.

Dhr. de Ridder (Heerhugowaard)
12-02-2020

Ik ben tevreden, ik en mijn gouden koets worden goed behandeld! dit staat voor mij op nummer een.( hou dit vol )

B.Koning (Heerhugowaard)
05-02-2020

Goede ontvangst en altijd leuk de nieuwe ontwikkelingen in de auto branch te volgen

Jack Koomen
05-02-2020

Kundig en vriendelijk personeel

Nel Muis-Baak (Sint Pancras )
05-02-2020

Goede en klantvriendelijk garage/dealer. Werkt volgens prijsafspraak en levert goede service.

Dhr. J. Schippers (Haarlem)
04-02-2020

Wij hebben kennis gemaakt met Autoplaza Alkmaar vanwege aanschaf van een gebruikte Toyota Aygo. Bij de aankoop werd de openheid en kwaliteit van deze dealer duidelijk. Geen dubieuze garantie pakketen of afleveringskosten zoals bij andere merkdealers. Maar een aanschafprijs inclusief een perfecte onderhoudsbeurt en een jaar volledige garantie. Wij zijn erg tevreden met Autoplaza Alkmaar en bevelen deze dealer van harte aan!

A. Hartog (Beverwijk)
29-01-2020

Omdat het resultaat altijd goed is.

Jan Wijbenga (Alkmaar)
24-01-2020

Prima service.

M.T.Crooy
24-01-2020

Ze nemen alle tijd voor je met duidelijk plezier in hun werk. De nieuwe auto ophalen was echt een feestje, de auto uitpakken en een flesje wijn meegekregen voor thuis. Heel tevreden over Autoplaza B.V.

Linda Visser (Egmond-Binnen)
17-01-2020

Zeer vriendelijk personeel. Werd netjes gebeld met een vraag over het onderhoud en dat het iets later kon worden ivm kleine aanpassing.Auto gratis gewassen na afloop. Top!

Mevr van der Weide (Bergen NH)
15-01-2020

Altijd netjes , vriendelijk en duidelijk over de auto en prijzen

D m keijzer beers (Alkmaar)
15-01-2020

Vriendelijk, ter zake kundig en hulpvaardig personeel. Goede uitstraling van de showroom en werkplaats.

Ernst Schuitema (Alkmaar)
15-01-2020

Meedenkend, duidelijk, vriendelijk en professioneel.

Denise (Alkmaar )
10-01-2020

Alles werd in het werk gesteld om mij weer op de weg te krijgen.

Jeroen (Heiloo)
10-01-2020

Omdat ik daar altijd vriendelijk wordt ontvangen, en het geen moeite kost om daar te moeten wachten tot de auto klaar is van een onderhoud.

John en Yvonne
08-01-2020

correcte behandeling bij aankoop auto, en gehele manier van handelen. Van verkoper tot mensen in de werkplaats!

J.Kloek (Beverwijk)
02-01-2020

Goede service.

V weelden (Egmond aan Zee)
30-12-2019

Leuke,attente en vakkundige mensen.

Dhr. J Kleijnen (Alkmaar )
19-12-2019

Altijd uitstekende service verleend.

L. de Waard (Sint Pancras)
19-12-2019

prima service

K. Renooy (Noord- Scharwoude)
18-12-2019

uiterst correct en vriendelijk geholpen en de kennis en mogelijkheden van de auto was uitstekend

de heer F.R. Langhorst (Alkmaar)
17-12-2019

ik ben zeer tevreden

rob oberg (heerhugowaard)
13-12-2019

vriendelijk, betrokken en bekwaam

Koos van Beek (Alkmaar)
11-12-2019

Top dealer ook na onze total loss gaven zij ons maximale ondersteuning. En dat doet ons nog steeds goed!

Nico V. (Alkmaar)
04-12-2019

Goed, snel, klantgericht.

Wim Steller (Alkmaar)
27-11-2019

ik voel me er welkom en de sfeer is er warm en goed

mevr m.stins schermerhorn (schagen)
27-11-2019

Goede begeleiding

Cbijtjes (Zuid scharwoude)
27-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.