9,2
741 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Autoplaza

9,2

741 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Altijd zeer vriendelijk personeel, prettige wachtruimte. Geen onverwachte zaken op de rekening. De koffie staat klaar.

Ted van Haaster (Sint Pancras )
11-06-2021

Goede service en er wordt meegedacht. Korte lijnen hetgeen snelle goede beslissingen mogelijk maakt.

Gerard Borst (Heerhugowaard)
11-06-2021

Word altijd vriendelijk te woord gestaan en ze weten wie ik ben!

Frits Wuis (Heerhugowaard )
03-06-2021

Goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel, alle gestelde vragen zijn afdoende beantwoord en er is ons direct, eigenlijk al telefonisch voorafgaand aan het bezoek, een proefrit aangeboden in een model met uitrusting zoals de door ons uitgezochte en uiteindelijk bestelde auto. Dus er bleef niets te wensen over. Gewoon TOP.

Hr. M. Verhoeven (Heerhugowaard )
03-06-2021

Ben reeds jaren klant van Autoplaza. De garage en vooral hun auto's zijn zeer goed. Heb totaal geen klachten. Alleen door corona zijn er wel beperkingen, maar daaraan is de garage niet schuldig.

Piet Brattinga
27-05-2021

Een correcte en klantvriendelijke behandeling. Als enige kan ik nog vermelden dat er wel extra werkzaamheden aan de auto verricht moesten worden. Daar is toestemming voor gevraagd maar over de kosten is niet gesproken. Dat zou m.i. beter kunnen.

Leo van den Oord (Alkmaar)
27-05-2021

Zeer vriendelijk, goed luisteren en meedenken met de wensen.

Hans Brinkman (Uitgeest )
27-05-2021

Goed en vriendelijk geholpen.

Bibi van Duivenvoorde (Heerhugowaard)
27-05-2021

Mooie zaak. Vriendelijke en geduldige verkoper. Vakkundig.

Je.M. van Vaalen (Egmond aan den hoef)
19-05-2021

Super vriendelijk.

M. de Boer (Heerhugowaard)
19-05-2021

Prima garage, vriendelijk personeel.

Peter Bimmerman
14-05-2021

Fijne mensen en prima service. Ze staan altijd voor je klaar en behulpzaam. Top!

Matthieu Verhoeven (Heerhugowaard )
12-05-2021

Je wordt uitstekend te woord gestaan. Je voelt je direct op je gemak in de zaak.

Jos Raaijmakers (Alkmaar)
12-05-2021

Prettige communicatie. Afspraken zijn helder en worden nagekomen.

A.Feil (Alkmaar)
05-05-2021

Meer dan 20 jaar klant bij dit bedrijf. Altijd attent. Nooit in de steek gelaten. Komen afspraken na.

Jack de Vries (Heiloo)
30-04-2021

Dat we de auto kochten en ook als er wat is of als de auto de servicebeurt moet hebben. Zijn wij zeer tevreden.

Mevr. M.A.Mol Bakker (Alkmaar)
28-04-2021

Tevreden, word prima behandeld en er wordt gedaan wat beloofd en nodig is.

alef starreveld (alkmaar)
14-04-2021

Perfecte service, vriendelijk en met kennis van zaken.

Martijn (Hhw)
14-04-2021

Snel en vakkundig.

C. Floor (Schoorl)
07-04-2021

Goede service, betrokken medewerkers, prima uitleg.

Dick Kalis (Egmond aan Zee)
07-04-2021

Er is niets te wensen over.

C.C.M. Bosschert (Heerhugowaard)
01-04-2021

Autoplaza is een jarenlang bestaand bedrijf, ze bieden een goede service, stellen zich redelijk op bij de inruilsituaties en bij problemen stellen zij zich zeer oplossingsgericht op.

T.J.Kuilboer (Heerhugowaard)
30-03-2021

Ons eerste bezoek (apk en beurt) was prima. Daarna een terugroepactie van Toyota waar de airbags vervangen werden. Toen ik de auto weer kon ophalen en de weg op stuurde vlogen de kinderstoelen van de achterbank omdat deze niet waren vastgezet. Slordig want deze waren vastgezet toen ik die auto inleverden.Onze laatste bezoek , toen ik thuis kwam bleek er een stuk stof ( waarschijnlijk bescherming van onder de motorkap ) uit te steken van boven de koplamp en de motorkap. dit was niet zo toen ik de auto inleverden.

Willems (Alkmaar)
18-03-2021

Ik heb een goed gevoel bij deze zaak, de medewerkers zijn heel aardig en correct. Verder is men duidelijk over het onderhoud dat gepleegd wordt en als er iets bijzonders is dan is men hier duidelijk over.

W. Hoogschagen (Winkel )
18-03-2021

Zeer vriendelijke, zakelijke ontvangst. Heldere uitleg.

Ad Lindeman (Zaandam)
16-03-2021

Autoplaza voldoet volledig aan de moderne eisen van deze tijd. Het is niet voor niks dat ik al meer dan 30 jaar Toyota rijd. Prima uitstraling van het bedrijf, goed personeel zowel achter de balie als in de werkplaats. Kortom: ik ben uiterst tevreden.

dhr.J.Schouten (Heerhugowaard)
16-03-2021

Het onderhoud werd op tijd uitgevoerd, zoals reeds vermeld, een fijne auto en nooit problemen.

E. van Leeuwen (Heerhugowaard)
25-02-2021

Goede en betrouwbare dealer.

Raoul Kasanwidjojo (Alkmaar)
11-02-2021

Ga zo door wij zijn in iedere geval dik tevreden.

Muus de Jongh (Alkmaar)
04-02-2021

Goede service, vriendelijk personeel en deskundig onderhoud.

RWG Arnts (BEVERWIJK)
29-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.