9,4
752 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Autoplaza

9,4

752 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Gelijk goed gevoel bij eerst verkoopgesprek. Met mate zakelijk zijn en nette klantbehandeling verdient complimenten.

Ilyas K.
22-10-2021

Fijne verkoper Ben erg blij met verkoper Dave van dealer uit Alkmaar Heeft ons zo prettig geholpen zonder enige druk. Aan zulke verkopers heeft een bedrijf tenminste wat.

Jur van de Kamer
07-08-2021

Professioneel, zeer klantvriendelijk en hoge kwaliteit.

Familie G. Louwen (Sint Pancras)
19-07-2021

Goed advies voor mijn situatie. Ben erg tevreden met de aankoop en advies van deze dealer

Toyota eigenaar
17-07-2021

Goede aandacht Gewoon een goeie dealer.

J.N. D
15-07-2021

Heel simpel, gewoon een zeer goed adres voor het onderhoud van mijn auto!

Jan Out (Alkmaar)
15-07-2021

Prima service en bekwaam personeel...altijd vriendelijk...top mensen.

Hans Karstens (Krommenie)
09-07-2021

Ik ben al ruim 10 jaar klant bij de dealer en er is nooit ook maar het geringste probleem geweest. Steeds is men vriendelijk en correct en gemaakte afspraken worden altijd stipt nagekomen!

W. van der Burgt (HHW)
30-06-2021

Na het onderhoud en installatie van nieuwe remblokken en remschijven voor rammelde deze heel erg. Toch maar even gebeld naar de garage wat de oorzaak kan zijn. Ik moest maar even langs komen. Na het aanbrengen van vet op de blokken was het probleem verholpen.

Jan Kunst
23-06-2021

Doet wat hij doen moet.

Piet Oud (Zuidschermer)
21-06-2021

Super vriendelijke mensen en prima service.

Vincent van werven (Alkmaar)
21-06-2021

Altijd zeer vriendelijk personeel, prettige wachtruimte. Geen onverwachte zaken op de rekening. De koffie staat klaar.

Ted van Haaster (Sint Pancras )
11-06-2021

Goede service en er wordt meegedacht. Korte lijnen hetgeen snelle goede beslissingen mogelijk maakt.

Gerard Borst (Heerhugowaard)
11-06-2021

Word altijd vriendelijk te woord gestaan en ze weten wie ik ben!

Frits Wuis (Heerhugowaard )
03-06-2021

Goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel, alle gestelde vragen zijn afdoende beantwoord en er is ons direct, eigenlijk al telefonisch voorafgaand aan het bezoek, een proefrit aangeboden in een model met uitrusting zoals de door ons uitgezochte en uiteindelijk bestelde auto. Dus er bleef niets te wensen over. Gewoon TOP.

Hr. M. Verhoeven (Heerhugowaard )
03-06-2021

Ben reeds jaren klant van Autoplaza. De garage en vooral hun auto's zijn zeer goed. Heb totaal geen klachten. Alleen door corona zijn er wel beperkingen, maar daaraan is de garage niet schuldig.

Piet Brattinga
27-05-2021

Een correcte en klantvriendelijke behandeling. Als enige kan ik nog vermelden dat er wel extra werkzaamheden aan de auto verricht moesten worden. Daar is toestemming voor gevraagd maar over de kosten is niet gesproken. Dat zou m.i. beter kunnen.

Leo van den Oord (Alkmaar)
27-05-2021

Zeer vriendelijk, goed luisteren en meedenken met de wensen.

Hans Brinkman (Uitgeest )
27-05-2021

Goed en vriendelijk geholpen.

Bibi van Duivenvoorde (Heerhugowaard)
27-05-2021

Mooie zaak. Vriendelijke en geduldige verkoper. Vakkundig.

Je.M. van Vaalen (Egmond aan den hoef)
19-05-2021

Super vriendelijk.

M. de Boer (Heerhugowaard)
19-05-2021

Prima garage, vriendelijk personeel.

Peter Bimmerman
14-05-2021

Fijne mensen en prima service. Ze staan altijd voor je klaar en behulpzaam. Top!

Matthieu Verhoeven (Heerhugowaard )
12-05-2021

Je wordt uitstekend te woord gestaan. Je voelt je direct op je gemak in de zaak.

Jos Raaijmakers (Alkmaar)
12-05-2021

Prettige communicatie. Afspraken zijn helder en worden nagekomen.

A.Feil (Alkmaar)
05-05-2021

Meer dan 20 jaar klant bij dit bedrijf. Altijd attent. Nooit in de steek gelaten. Komen afspraken na.

Jack de Vries (Heiloo)
30-04-2021

Dat we de auto kochten en ook als er wat is of als de auto de servicebeurt moet hebben. Zijn wij zeer tevreden.

Mevr. M.A.Mol Bakker (Alkmaar)
28-04-2021

Tevreden, word prima behandeld en er wordt gedaan wat beloofd en nodig is.

alef starreveld (alkmaar)
14-04-2021

Perfecte service, vriendelijk en met kennis van zaken.

Martijn (Hhw)
14-04-2021

Snel en vakkundig.

C. Floor (Schoorl)
07-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.