9,1
659 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Autoplaza

9,1

659 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer tevreden over afspraak en servicebeurt en ook tussendoor bij kleine probleempjes wordt je zeer goed geholpen.

Ruud Tjeertes (Alkmaar)
21-05-2020

Eerlijke en betrouwbare garage medewerkers.

Paul Borhenius Lohman (Alkmaar)
21-05-2020

Goede service. Vriendelijk geholpen en herkenning van de klanten.

Cindy
14-05-2020

Wordt vriendelijk bekwaam geholpen aan de balie, geven de juiste informatie betreffende de dingen die aan de auto moet gebeuren, wat het gaat kosten. Ze bellen als er meer aan de hand is met de auto, ook als hij weer klaar staat. Ook fijn als je even langs komt voor het verwisselen van een lampje, wordt vlot gedaan zonder rekening, een fijne service.

Nico Pronk (Alkmaar)
04-05-2020

Prettige ontvangst en goede service.

anne bakker
30-04-2020

Ik word altijd vriendelijk en netjes geholpen.

mike meeken (bergen nh)
30-04-2020

Vriendelijk en goed geholpen.

P.Bruyns (Akersloot)
29-04-2020

Prettig contact, niet pusherig, werd goed geluisterd en er werd de tijd genomen om mij te woord te staan ondanks dat ik spontaan binnen liep.

Erwin Bakker (Heerhugowaard )
23-04-2020

Mogelijkheid geboden om in een aparte ruimte te zitten zodat ik kon werken tijdens wachten.

M de Bruin (West graftdijk)
17-04-2020

De verkoper had een fijne benadering en gaf een goede uitleg.

Marianne Schouten
17-04-2020

Gewoon een uitstekende garage die doet wat een garage behoort te doen!

Wil van der Burgt (HHW)
26-03-2020

Altijd een goede service en aan de balie altijd klantvriendelijk.

R.U de keijzer (alkmaar)
26-03-2020

Zeer tevreden met het hele proces van de eerste kennismaking tot het onthullen van de nieuwe Toyota.

Gerald Borst (Zuid-Scharwoude)
26-03-2020

Autoplaza is een Toyota-dealer, waar een client zeer goed wordt behandeld, goede adviezen krijgt, niet het gevoel krijgt dat de auto weer snel moet worden ingeruild. Als je met de auto de garage verlaat heb je het trotse gevoel in een prima auto vertrouwd de weg op te gaan.

Dick Kuilboer (Heerhugowaard)
26-03-2020

Goed geholpen, niet opdringerig, maar vriendelijk personeel.

Dhr Pieter Eldermans (Sint Pancras)
26-03-2020

Nette locatie. Keurig personeel. Leuk feestje bij het ophalen van de auto. Goede informatie tijdens de selectie. Proefrit was keurig geregeld.

P. van de Witte (Alkmaar)
26-03-2020

Ik kom voor goed en gedegen onderhoud aan mijn LC100, en die wordt in voldoende mate gegeven.

Piet Tromp (Heiloo)
23-03-2020

Ik ben al jaren klant bij Autoplaza. Ik word altijd positief te woord gestaan en men denkt mee aan mogelijkheden om de situatie op te lossen. Voorlichting over kosten of tussentijdse extra kosten worden direct doorgebeld. Fijne service en goede uitvoering van werkzaamheden.

Dhr. P. Weijers (Alkmaar)
19-03-2020

Goede bediening en uitstekende uitleg.

Muus de Jongh (Alkmaar)
19-03-2020

Gewoon TOP!

Lyda de Boorder (Heerhugowaard)
13-03-2020

Ze zijn correct.

Fred van steenwijk (Warmenhuizen )
12-03-2020

De medewerker heeft ons keurig geholpen. Wat beter kan is de bijzondere gebeurtenis bij de aflevering. Wij kregen niets, omdat we geen wijn drinken. Kennelijk waren er geen alternatieven.

G.Veldman (Heerhugowaard)
12-03-2020

Je wordt correct te woord gestaan en ze komen hun beloften zonder meer na.

ps.weel (zuidscharwoude)
09-03-2020

Ik word altijd erg vriendelijk te woord gestaan, door zowel receptie als werkplaats medewerkers. Wat moet gebeuren wordt goed uitgevoerd. Het bedrijf sluit volledig aan bij de uitstraling van Toyota zelf. Robuust, en betrouwbaar.

Alexander Khoenkhoen (Noord-Scharwoude)
05-03-2020

Vriendelijk personeel en mooie accommodatie. Betrouwbaarheid en kwaliteit van het onderhoud in eigen huis is top.

H van Wingerden (Alkmaar)
05-03-2020

Helder, duidelijk, klantvriendelijkheid. Komen afspraken na

Piet
26-02-2020

Snelle en betrouwbare service met prima gekwalificeerd personeel.Dat overigens altijd vriendelijk en behulpzaam is.

Jan Willem de Boer (Heerhugowaard )
26-02-2020

9

Ben Sluijter
26-02-2020

Worden vriendelijk ontvangen, leuk geregeld om het doek van de nieuwe auto af te halen. Tevreden over de updates omtrent het aankoopproces. Verbeterpunten: Mensen niet lang laten wachten indien er een afspraak is gemaakt, niet sturen op een goede beoordeling door te vragen naar hogere cijfers.

Chris Hoekmeijer
26-02-2020

We werden vriendelijk verwelkomt in de showroom. Na wat inlichtingen en uitleg over de auto mochten we een proefrit maken. Omdat we ons thuis al hadden voorbereid en zeer tevreden waren over de proefrit hebben wij gelijk besloten de auto te kopen. De verkoper heeft keurig verschillende opties aan ons voor gelegd en berekend. Na een week konden we de auto al ophalen. Tussen door was er even een misverstandje met de receptioniste maar dit was snel opgelost. Het enige wat een beetje tegen viel was de aflevering. Je hoort soms verhalen oven een ingepakte auto of een bloemetje of iets dergelijks, maar helaas stond bij ons de auto ‘gewoon’ zonder iets op ons te wachten. Des al niet te mis zijn we heel tevreden over alles en heel blij met de auto.

Mw. Stierp (Alkmaar)
26-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.