9,1
659 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Autoplaza

9,1

659 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service, vriendelijk personeel

Peter van Hanegem (Oudorp NH)
12-08-2014

servicegericht en klantvriendelijk

Thakoer (Warmenhuizen)
12-08-2014

klantvriendelijkheid

Anoniem
07-08-2014

Normaal zou ik de dealer een 8 geven maar door al 2 x een kwestie te hebben over eerder uitgevoerde reparatie binnen 1 jaar en daarvoor betalen moest en met de geluidsinstallatie die knetterend geluid geeft, waar onderweg tijdens vakantie de hulpservice bij geweest is, omdat ik bang was voor kortsluiting en het advies kreeg schakel die maar uit. Gevolg hele vakantie geen muziek mogelijk. Daarna bij dealer geweest die het niet kan repareren en zegt dat dit een bedradingsfout is en daardoor voor hoge kosten de vervanging van de gehele geluidsinstallatie moet betalen .Ik heb ook al 1 x moeten betalen voor iets wat niet gerepareerd kon worden voor een geluidsbox die niet werkt.

J.G.Oud (Nassauplein 52 1815 GV Alkmaar)
06-08-2014

klantvriendelijkheid en daarnaast toch zakelijk.

Anoniem
06-08-2014

Dit is mijn eerste ervaring met de Toyota dealer. Het ontvangs in de showroom en het tonen van het aanbod, de auto die direct klaar stond voor een proefrit (terwijl ik geen afspraak had gemaakt), het reële bod op mijn inruilauto, de "onthulling" van de auto, de uitleg bij aflevering. Allemaal prima. Ik heb nog geen ervaring met de pechhulp (wil ik ook niet hebben) en de onderhoudservice. Als die ook zo goed is wordt het een 10.

Anoniem
04-08-2014

klantvriendelijkheid. tevreden over de garage ,

Anoniem
04-08-2014

Zeer goed

Anoniem
30-07-2014

Goede service, goede ervaringen met garage, teleurstellende aflevering van nieuwe auto

Anoniem
29-07-2014

Vriendelijke ontvangst. Afspraak is afspraak

Rob Arnts (Beverwijk)
23-07-2014

Er wordt altijd meegewerkt met een vervangende auto en het bespreken van de auto ophalen en eventuele te voeren handelingen enz

Kenneth J.A.Pettit (Egmond aan zee)
22-07-2014

goede afspraak leen auto

Anoniem
16-07-2014

geen minpunten en uiterst correcte service

J.C.M. de Boer (Alkmaar)
16-07-2014

Ardige mensen aan de balie en de afspraken verlopen op tijd.

Anoniem
16-07-2014

Door de zeer klantvriendelijke en deskundige manier waarop wij geholpen zijn. Ook werden de afspraken omtrent inruil en korting goed nagekomen.

A Schaap (Alkmaar)
16-07-2014

De dealer is in de eigen woonplaats en staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit in kennis en service.

Anoniem
08-07-2014

Tevreden over alle aspecten.

Anoniem
08-07-2014

klantvriendelijkheid chef werkplaats.

Keessen
08-07-2014

Voel me netjes en correct behandeld en de auto doet het prima.

Anoniem
08-07-2014

geen klachten ; goede behandeling.

Anoniem
08-07-2014

Totale indruk

Anoniem
07-07-2014

Omdat ik geen 10 uitdeel een 9 is voor mijn uitstekend en goed.

Anoniem
26-06-2014

Duidelijke communicatie en klantvriendelijk

Anoniem
26-06-2014

Alles was keurig geregeld. Zelfs een fiets om weer naar huis te gaan

Anoniem
26-06-2014

Klantvriendelijk en snelle service

Anoniem
26-06-2014

Bediening is persoonlijk. Baliemedewerkers hebben begrip voor soms moeilijke situaties en helpen adequaat.

Anoniem
26-06-2014

Goede service en prettig personeel,je kunt altijd terecht.

Anoniem
13-06-2014

Het hele proces vanaf het moment dat ik de showroom binnen kwam voor een lease-auto tot de levering is door mij als zeer prettig ervaren.

Anoniem
12-06-2014

Prima en betrouwbare garage, klantvriendelijk en vlot met afspraken maken

H van der Vlugt (Den Helder)
11-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.