9,2
748 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Autoplaza

9,2

748 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Wordt altijd uitstekend geholpen.

Dhr. J.P. Kok (Alkmaar)
26-03-2015

compleet, informatief attractief up to date

Anoniem
26-03-2015

Hij voldeed aan de vragen en wensen die we stelde

Leen Vlaming (Anna Paulowna)
19-03-2015

Benadering, service en uitvoering zijn van hoog niveau. Ook de zorg om tijdelijk een fiets of auto als vervanger te krijgen is vriendelijk.

AGM van den Dijssel (Heiloo)
18-03-2015

Plezierige medew erkers, garage komt zeer betrouwbaar over.

Anoniem
16-03-2015

Klant vriendelijke benadering van zowel baliemedewerker als chefmonteur. Vooraf gedegen prijsopgave. Werkzaamheden in nauw overleg op wensen van klant gepland. Eventueel vervangend vervoer beschikbaar. Redelijke wachtruimte aanwezig e.a..

T.J. Kreuk (Alkmaar)
04-03-2015

Prima dealer zonder nonsens.

Anoniem
04-03-2015

Omdat ik zoals altijd keurig ben geholpen, vervangend vervoer voor mij een fiets stond keurig klaar. Top

Anoniem
18-02-2015

Zeer klantvriendelijk, komen afspraak na, meewerkend, doen meer dan verwacht mag worden!

Anoniem
18-02-2015

Ik ben erg tevreden over de behandeling van autoplaza.

N. Ykema- Sikma (Alkmaar)
12-02-2015

De medewerkers van Autoplaza behandelen elke klant vakkundig en volledig naar wens. Of dit nu bij de aankoop van mijn Toyota was, of bij het onderhoud.

René Knol (Alkmaar)
28-01-2015

Perfecte service, vriendelijk aan telefoon, overleg over de reparatie,geven prijsindicatie over de reparatie, zeer vriendelijk personeel, auto in goede handen, voelt zeer vertrouwd.

Mevr.M.Brokx (Alkmaar)
28-01-2015

Uitstekende en adequate dienstverlening, die bestaat uit: - uitstekend snel en adequaat technisch handelen bij onderhoudsbeurten - prettige persoonlijke benadering door medewerkers van balie, montage, verkoop en directie (men kent mij ook al kom ik onaangekondigd binnen) - betrouwbaarheid van de dealer bij onderhoud en aankoop nieuwe auto w.o ook het financieel deel - begeleiding bij de nieuwe auto - het goede gevoel van "Vertrouwen hebben in deze dealer" is voor mij als alleenstaande vrouw zeer belangrijk.

Annemieke M.C. Schep (Groet)
26-01-2015

Prima service . duidelijke info over de kosten.

Dhr.Postma (Bergen NH)
14-01-2015

vakmanschap en vriendelijkheid staan hier bovenaan

W.M. Brakenhoff (Limmen )
14-01-2015

Zeer vriendelijke, snelle en persoonlijke service van de receptie tot de monteurs.

Anoniem
14-01-2015

Autoplaza is een nette en correcte garage met een service die niets te wensen overlaat. Je word van A tot Z keurig geholpen. Ik heb inmiddels 5 jaar ervaring met deze mensen en kan ze iedereen aanbevelen.

Maykel Braaksma (Alkmaar)
14-01-2015

Prima service, goed team van medewerkers en technici!

Anoniem
14-01-2015

De Toyota dealer is een bedrijf waar duurzaamheid erg belangrijk is. Verder is de auto uitermate betrouwbaar en de service is tip top in orde. Dat kan niet beter.

Anoniem
29-12-2014

omgaan met mij als klant ervaar ik als bijzonder prettig en deskundig.

Wim Hage (Heemskerk)
29-12-2014

Deze dealer is altijd correct en vriendelijk

R. Oberg (Heerhugowaard)
24-12-2014

zeer prettig geholpen bij aanschaf nieuwe auto vorig jaar , veel beter als in beverwijk was bij andere eigenaar beter , in beverwijk totaal geen mogelijk om te onderhandelen standaard inruilprijs , niet gekeken naar auto . papieren afhandeling , prijs overleggen met den Haag ?? 2 dagen later hoor je de inruilprijs telefonisch .

J Kloek (Beverwijk)
24-12-2014

Tevreden over inzet en contact momenten

Anoniem
23-12-2014

Klantvriendelijk

Anoniem
22-12-2014

goede klant vriendelijkheid

ben Swart (alkmaar)
18-12-2014

Altijd vriendelijk en goede service! Als er een tijd wordt aangegeven voor de werkzaamheden, houden ze hier ook aan.

Anoniem
08-12-2014

Uistekende service ,Correct nakomen van afspraken , Uiterst klantvriendelijk en vooral betrouwbaar.

Dhr. M.T.L.J. Koster (Heiloo)
03-12-2014

Gezien de relatief korte tijd dat wij Toyota rijden

Anoniem
02-12-2014

alles goed

Dhr.J.koning (sint pancras)
01-12-2014

Klantvriendelijk, behulpzaam, goede advisering, persoonlijke benadering

Anoniem
01-12-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.