9,2
748 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Autoplaza

9,2

748 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

word altijd goed geholpen en netjes te woord gestaan. Nooit het gevoel dat ik bedonderd wordt met reparaties. Ben heel tevreden over garage en mijn Toyota 😊

M. Cramer-Mors (Alkmaar)
29-10-2014

blijkt uit mijn antwoorden

Anoniem
28-10-2014

Acht is een prima cijfer.

Anoniem
28-10-2014

klantvriendelijk, goede inruilprijs, komt afspraken perfect na, zeer goede aflevering,in deze zaak kom je voor je plezier.

ha van altena (heerhugowaard)
23-10-2014

Tevreden

Anoniem
21-10-2014

volledige tevredenheid

Anoniem
20-10-2014

alles klopt

wim welmers (alkmaar)
16-10-2014

al jaren een vertrouwde relatie

L. de Waard (Sint Pancras)
16-10-2014

Een prettige zaak waar er gemoederlijk en professoineel met de klanten wordt omgesprongen.

Anoniem
15-10-2014

Klant vriendelijk en sociaal

Anoniem
14-10-2014

Prima service en werk volgens afspraak.

Anoniem
09-10-2014

Behulpzaam, meedenkend en deskundigheid.

Anoniem
08-10-2014

Uitstekend geholpen. Goede sfeer en een goede service.

Anoniem
06-10-2014

Goede service

Anoniem
02-10-2014

klantgericht en goede service

Anoniem
02-10-2014

Prima behandeld, duidelijke uitleg en het voelt goed, goed te bereiken

Anoniem
01-10-2014

Vriendelijk, beleefd, goed bereikbaar, goede toelichtingen en ze denken mee. Service goed, voor zover ik nu kan beoordelen vakmanschap ook goed. Prima dealer!

Sabine van Staden (Haarlem)
30-09-2014

Gewoon omdat ik uitermate tevrden ben over de gehele gang van zaken bij deze dealer.

Anoniem
29-09-2014

Ivm hoge reparatiekosten, de reparatie door een minder dure garage laten uitvoeren

Marja Esser (Egmond aan Zee)
23-09-2014

De service is uitstekend met alle uitleg. Contact met de receptie is zeer aangenaam en vriendelijk en alle hulp wordt geboden als nodig.

Anoniem
22-09-2014

De service is prima en de wachtruimte biedt voldoende. (leesmateriaal, televisie)

Edwin Stoop (Tuitjenhorn)
19-09-2014

Goede service, duidelijke afspraken,goede communicatie, vriendelijk personeel, nette showroom.

Anoniem
19-09-2014

Je wordt keurig geholpen. Prima offerte en alles netjes geregeld

Anoniem
09-09-2014

Prima bedrijf met duidelijke communicatie, prettige en rustige sfeer.

Anoniem
08-09-2014

Een dag na aflevering blijkt, dat het display van de Trend geen bandenspanningscontrolesysteem aangeeft. Ook de brandstofhistorie is in het display niet op te roepen, evenals de voertuiginformatie. 'k Heb contact gehad met de dealer. Zij hebben aangegeven, dat het er wel in behoort te zitten. Na 9 september is hun 'wizkid' weer terug en dan wordt er een afspraak gemaakt om dit op te lossen. Verder bevalt de auto ons prima.

H Herweyer (Heerhugowaard)
03-09-2014

Prima service en ontvangst. Persoonlijke benadering.

Anoniem
02-09-2014

goede service, vriendelijke medewerkers

Wim Stroetenga (Alkmaar)
28-08-2014

Prettig relatie met vakkundige verkopers die ook meedenken om persoonlijke wensen van de klant te realiseren.

M.A. Kossen (Uitgeest)
28-08-2014

Klantgericht

Ina Happe (Alkmaar)
21-08-2014

Goede service, vriendelijk personeel

Peter van Hanegem (Oudorp NH)
12-08-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.